Gratis intake?
088 1661 502 contact@zorgeloosch.nl Contactformulier Zoek locaties
menu
menu

Doorstromersarrangement

Je bent van plan een nieuw huis te kopen en je wilt profiteren van de lage hypotheekrente? Eigenlijk is het doorstromen naar een nieuw koophuis net zo ingewikkeld als het aankopen van je eerste huis. Misschien is het zelfs nog ingewikkelder.

Of je nu doorstromer of starter bent, een aantal zaken is altijd belangrijk. Je wilt natuurlijk de maandlasten zo laag mogelijk houden. Daarnaast wil je het liefst je spaargeld zo veel mogelijk behouden. Wellicht ben je ook geïnteresseerd in een bouwdepot? In dit artikel lees je waar je aan moet denken bij het kopen van een nieuw huis.

Welke situatie geldt voor jou?

Wanneer je je huidige woning verkoopt en een nieuwe woning wilt kopen, krijg je waarschijnlijk te maken met andere belastingregels. Het gaat om belastingregels rond de eigen woning en de hypotheekrenteaftrek. Er zijn verschillende situaties mogelijk. Heb je bijvoorbeeld wel of geen extra lening nodig? Kun je wel of niet eigen middelen inbrengen?

Benieuwd of je de gewenste hypotheek kunt krijgen?

Neem contact op met ons voor een gratis persoonlijk advies.

Welk bedrag kan ik (bij)lenen?

Welk bedrag je kunt lenen, is afhankelijk van een aantal factoren. Onze adviseurs maken graag een berekening van het bedrag dat je kunt (bij)lenen.

Hoe zorg ik voor de laagste maandlasten?

Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt profiteren van de lage hypotheekrente. Je ontvangt offertes van verschillende aanbieders. De voorwaarden en netto maandlasten staan in een duidelijk overzicht, waardoor je samen met ons advies de best passende hypotheek kunt afsluiten.

Waarom een Doorstromer arrangement via Zorgeloosch?

Zorgeloosch onderscheidt zich (o.a.) van andere aanbieders door:

Benieuwd of het Doorstromer arrangement voor jou interessant is?

Neem contact op met ons voor een gratis persoonlijk advies.