Gratis intake?
088 1661 502 contact@zorgeloosch.nl Contactformulier Zoek locaties
menu
menu

Financieel advies Assen

Klanten tevreden maken zit in onze genen.

Wij nodigen jou graag uit om bij ons op kantoor langs te komen. Maar we komen ook net zo graag bij jou over de vloer. Lees hier meer over onze hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Even voorstellen

Berdien

Of je nou je eerste huis gaat kopen, verhuisplannen hebt, of gewoon lagere woonlasten wilt. Voor al deze wensen ben je bij mij aan het juiste adres.

Olga

Ik zorg voor duidelijkheid over jullie woonwensen.

Amir

We doen er alles aan om jouw woonwensen te realiseren!

Charrie

Ik help je graag aan jullie droomhuis.

Geertje

Je wilt een eerste huis kopen. Wat komt er allemaal bij kijken? Ik help jullie graag.

Gratis intake

Onze deuren staan altijd open voor vragen en/of een gratis intake. Meer weten? Bel, app of mail ons voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek (ongeveer 1,5 uur) komen de volgende onderwerpen aan bod:

Het intakegesprek is gratis en verplicht jullie tot niets. Twijfel dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Klantervaringen

Hieronder zie je een greep uit de reviews van Klantenvertellen. Benieuwd wat klanten nog meer over ons zeggen? Klik hier.

Snel, makkelijk, duidelijk en persoonlijk - Afspraak maken was zo geregeld en door de flexibiliteit van de adviseur ook goed in te plannen.Lees meer

- Vera

Ik geef de adviseur een 9 - Hij was zeer snel en duidelijk en heel klantvriendelijk en allerbelangrijkste hij is zijn afspraken altijd nagekomen.Lees meer

- Enver

Zeer effectief en bekwaam - Met goede en up-to-date ervaring was al ik snel overtuigd dat ik goed werd geadviseerd.Lees meer

- Rob de Vries