Gratis intake?
088 1661 502 contact@zorgeloosch.nl Contactformulier Zoek locaties
menu
menu

Startersarrangement

Je eerste huis kopen?

Heb je eindelijk je droomhuis gevonden en wil je profiteren van de lage hypotheekrente? Welke mogelijkheden heb je dan als starter op de woningmarkt? Dit is namelijk hét moment om een huis te kopen.

Of je nu starter of doorstromer bent, een aantal zaken zijn altijd erg belangrijk. Je wilt natuurlijk de maandlasten zo laag mogelijk houden. Daarnaast wil je het liefst je spaargeld zo veel mogelijk behouden. Wellicht ben je ook geïnteresseerd in een bouwdepot? Op deze pagina lees je waar je aan moet denken bij het kopen van je eerste huis.

Op je stalen rosso naar je nieuwe osso

Benieuwd of je een hypotheek kunt krijgen?

Neem contact op met ons voor een gratis persoonlijk advies.

Welk bedrag kan ik lenen?

Welk bedrag je kunt lenen, is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan: inkomen, woningwaarde, maar ook je telefoonabonnement. Onze adviseurs maken graag een berekening van het bedrag dat je kunt lenen.

Hoe zorg ik voor de laagste maandlasten?

Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt profiteren van de lage hypotheekrente. Je ontvangt offertes van verschillende aanbieders. De voorwaarden en netto maandlasten staan in een duidelijk overzicht, waardoor je samen met ons advies de best passende hypotheek kunt afsluiten.

Meer mogelijk dan je denkt!

Veel starters zijn nog niet lang werkzaam in het bedrijfsleven. Tegenwoordig wordt het ook steeds moeilijker om een vast contract te krijgen. Tóch maak je kans om een hypotheek af te sluiten, wanneer je bijvoorbeeld een tijdelijk contract hebt. Onze adviseurs leggen je graag uit wat wij voor je kunnen betekenen.

De starterslening en subsidies

Er is financieel gezien vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. De starterslening is afhankelijk van de provincie en gemeente waarin je woont. We zullen samen uitzoeken of je voor de starterslening en eventuele subsidies in aanmerking komt.

Hoe zit het met nieuwbouw?

Wellicht overweeg je om een nieuwbouwhuis aan te schaffen. Op een nieuwbouwhuis zijn vaak andere regels van toepassing dan op een bestaande woning. Daarnaast kunnen we informatie geven over startersappartementen die in aanbouw zijn.

Waarom een Startersarrangement via Zorgeloosch?

Zorgeloosch onderscheidt zich (o.a.) van andere tussenpersonen door:

Benieuwd of het Startersarrangement voor jou interessant is?

Neem contact op met ons voor een gratis persoonlijk advies.